3 comments on “Koude dag aan zee

  1. Jouw verslag van de lange loop is vast nog niet af als ik dit tik, maar wat een eind liep je weer! Ging het goed? Geen last? Top gedaan, hoop dat je een leuke ochtend had tijdens het lopen

  2. Nu de rest gelezen. Is het een idee om een powerbankje in de rugzak te doen? Je loopt immers alleen en een lege telefoon kan je niet gebruiken. Snap trouwens niet goed hoe de foon zo snel leeg zou kunnen raken, dat is echt vervelend onderweg. Maar een lichte powerbank is ideaal. Nooit meer gedoe. Top gedaan!

  3. Dank voor je bericht. Ja, naar een powerbankje wil ik eens gaan kijken. Ik denk dat ik een paar programma’s vooraf niet had uitgeschakeld en dat daarom de telefoon zo snel leeg liep.
    Gelukkig weinig last van pijntjes. Het voelde wel als een tamelijk zware loop. Gelukkig is er nog tijd genoeg om te trainen verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.