4 comments on “TCS Amsterdam Marathon Trainingsloop

  1. Goed gedaan! Nadeel van lopen in een groep: je loopt nooit het eigen tempo en je ‘moet’ ineens zo lopen op die dag. Het lijkt mij erg snel voor een training rondje voor de M. Maar ja, wie ben ik he :-) Zet m op, op naar de volgende run.

  2. Leuk dat je reageert en dat je meeleeft. Tijdens de M in Amsterdam zal het druk zijn. Daarom doe ik een paar van deze groepstrainingen. Zo wen ik eraan om te lopen met een grote groep en train ik ook op een ander tijdstip dan ik gewend ben. De snelheid viel me erg mee. Ik liep lekker ontspannen. En het is ook prettig om elke 5 km een paar minuten te pauzeren. Morgen weer een loopje in mijn eigen super langzame tempo.

  3. Het gaat vast helemaal goed komen daar in Amsterdam. Je hebt ook nog even en straks is het niet meer zo warm als nu en dat loopt ook weer fijner, ook voor de trainingen. Amsterdam is op zich druk, maar als je achteraan zou willen starten, heb je daar totaal geen last meer van. Ik heb twee jaar geleden een stuk meegelopen en was bijna als laatste het stadion uit ;-) Heerlijk rustig. Ik stond gewoon op mijn gemak nog wat te drinken. De gekte is dan voorbij.

  4. Heel goed gedaan! In een groep lopen is altijd iets moeilijker vind ik, omdat je je dan aan het tempo moet houden en niet echt op je eigen ‘manier’ kunt lopen, maar daar leer je ook weer veel van. Je wordt er wel weer beter en sneller door. Er zijn zoveel mooie looproutes in Amsterdam. Ik ga vaak voor of na mijn werk even een ronde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.