2 comments on “Lange Duurloop 25 km

  1. Klinkt top! Zo heb ik altijd een reserve veter bij me en andere spulletjes op langere routes (zeker in de UK). Oefenen met eten zou ik vooral omzetten in trainen met niet eten :-) Zeker op een rustige duurloop is dat helemaal niet nodig. Maar wie ben ik he :-)

    Ik heb onderweg nu op de drie dagen lopen wel gegeten maar vooral door de tijdsduur. Niet veel, op dag 2 en 3 drie blokjes kaas en en klein bifi worstje. Absoluut geen suiker dus want als je dat eenmaal start, dan wil je lichaam de snel beschikbare suikers hebben en krijg je dus hongerklop etc als je niet meer aanvult.

    Maar waarschijnlijk ga ik dwars tegen alles in wat jij geleerd hebt en wat anderen je vertellen dus ik hou mijn mond wel verder :-)

    • Hoi Max, dank voor je reply. Ik vind het wel prettig als er commentaar komt. Learning all the time. Loopjes tot een uur doe ik vaak na alleen een glas water en een kop koffie. Ben ik langer onderweg dan neem ik in water opgeloste Sisgel. En soms enkele winegums.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.