8 comments on “TCS AMsterdam Marathon

 1. Margriet, je bent een topper! Ondanks dat het niet makkelijk ging, heb je het toch uitgelopen. Doorzetter van de bovenste plank. Ik ben trots op je!
  Op naar marathon 3? Of voorlopig weer gewoon lekker de trails op?

 2. Zo feedback: Nou ik denk dat je de mist in ging bij de Dixies. Dan moet je te lang wachten. Dan sta je te lang stil en verdwijnt je vorm. Volgende keer dixie zoeken waar je direct terecht kan. Meer kan ik er ook niet van maken. Ik vind je even goed een kanjer. XXXXX

 3. Hi Margriet,

  Wat vreselijk stoer dat je een hele marathon uitloopt. Ik haal zelf het einde van de straat niet rennend, en afstanden boven de drie kilometer doe ik met de auto. Volgens mij is Haarlem binnen de renafstand van Amstelveen, dus kom je eens langsreden. S. Komt wel met de auto, en de hondjes.

 4. Weer een mooie ervaring rijker zowel van de run als de training!
  Super gedaan, alles meenemen naar een volgende marathon.
  Gefeliciteerd en wat lief dat je rozen kreeg :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>