3 comments on “Lange duurloop met een pauze

  1. Goed gedaan! Niet zoveel focussen op die marathon, dat gaat echt lukken en je hebt nog best veel tijd. Rustig aan en vooral niet gaan denken aan snelheid en tijden en ‘als …als’. Geen enkele loop of training is overigens ook te vergelijken. Op naar de volgende ronde maar weer. Kop op enne… het is wel de bedoeling dat je het lopen een beetje leuk vindt en blijft vinden he :-)

  2. Snelheid en tijden zijn geen issue. Maar duurvermogen wel. Ik heb gelukkig nog de tijd om dat te trainen. Verder geniet ik meestal wel van het lopen. Gelukkig wel, het is mijn belangrijkste en liefste hobby.

    • Heel goed :-) Laat je niet gek maken. Snap dat duurvermogen lastig is nog. Ik benijd je ook niet echt met al die korte rondjes in het schema eerlijk gezegd. Komt goed, gewoon lekker doortrainen en de dag van de ‘lange duurloop’ eind november komt vanzelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.